Martino Productions houdt zich ook bezig met evenementen ondersteuning en organisatie.
Met alle contacten die Martino Productions in het verleden heeft gelegd, is een groep bedrijven ontstaan die ieder evenement aankan.

Dit kunnen evenementen zijn waar alleen kleinschalig geluid (bijvoorbeeld bij presentaties) moet worden verzorgd, maar ook grote evenementen met live muziek en catering.

Aankleding van evenementen (decorstukken, merchandising, standbouw, podiumbouw en een compleet licht en geluidssysteem) behoort ook tot de ondersteunende mogelijkheden van Martino Productions.

Martino Productions heeft in de loop van de tijd, door zijn contacten ook eigen concepten weten op te bouwen.

Zo zijn er samenwerkingen met Vocals van Imara Patty onder de artiestennaam Imaration en een jongleur act van Rik Sietsema als Disco Juggler dat als onderdeel van een evenement kan plaatsvinden.

Voor het goede doel van Serious Request 2013 heeft Martino Productions in samenwerking met tennisvereniging Hiaten in maart 2015, een avondvullend programma verzorgd met muziek van DJ Martino en vocals door Imara Patty en Daniel Lodeweges. Dit concept sloeg erg aan. En wordt binnen Martino Productions verder ontwikkeld.