Over Martijn Aarts

Martino Productions is ontstaan vanuit de noodzaak om de DJ aspiraties van Martijn een bedrijfsmatig karakter te geven.

Januari 2008 heeft Martijn zich gemeld bij de kamer van koophandel en sindsdien is hij zijn activiteiten vanuit het bedrijf gaan uitbouwen.

Nog veel evenementen worden vooral muzikaal ondersteund, maar steeds vaker wordt zijn inhoudelijke kennis van de theatertechniek geraadpleegd.

Al van jongs af aan heeft Martijn iets met theater gehad. Als heel klein jongetje kwam hij al regelmatig in theaters in de buurt. Zijn vader en zus zaten in die tijd bij de balletschool van Anneke IJpelaar in Zwijndrecht. Toen hij oud genoeg was (5 jaar) mocht hij ook dans gaan doen op deze school. Uiteindelijk heeft die opleiding er toe geleid, dat hij op zijn 10de auditie heeft gedaan op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Door fysieke omstandigheden is hij niet door de tweede auditie geraakt.

In 2004 heeft hij deelgenomen aan een musical in theater “de Uitstek” in Zwijndrecht.

Op zijn 15de kocht hij zijn eerste DJ-set. Daar is hij op verschillende feesten mee gaan draaien. Uiteindelijk is die hobby redelijk uit de hand gelopen en draait hij nu regelmatig op grote partijen en evenementen, met een compleet eigen licht- en geluidsinstallatie. We zijn hard op weg om zelf muziek te maken, maar om echt iets nieuws te ontwikkelen is nog niet zo makkelijk.

In 2006 heeft hij, onder zijn artiestennaam DJ-Martino een DJ-contest gewonnen in discotheek “The Dance Factory” te Kinderdijk.

Met zijn studie aan het ROC in Tilburg, is Martijn zich gaan ontwikkelen als allround geluidtechnicus. Bij de afdeling “Sound & Vision” heeft hij, na het algemene gedeelte niveau 3, zijn specialisatie gedaan in geluid niveau 4.

Over Martino Productions

Martino Productions, een jong en dynamisch bedrijf, waar nog alles kan, mag en soms ook wel moet.
Met onze kennis en ervaring staan wij garant voor optimale service.

Theatertechniek is het sleutelwoord maar wat houdt dat bij ons allemaal in:

  • Licht en geluid in alle aspecten
  • Productie
  • Logistiek
  • Studio
  • Decor

En ook:

  • Evenementenondersteuning en organisatie
  • Muzikale ondersteuning van feesten en partijen.

Graag geven wij bij u een presentatie van onze mogelijkheden.

Wij streven naar perfectie en daarom leggen wij de lat op het hoogst mogelijke niveau.

Onze inzet en kennis zal een aanwinst zijn voor iedere voorstelling en evenement.